Patty Wipfler: Hallgasd meg!

  • 2021. szeptember 2. (csütörtök) 16.30
  • Somogyi-könyvtár, Móra Utcai Fiókkönyvtár (Móra u. 21.)
 

Hallgasd meg! Öt egyszerű eszköz a gyereknevelés mindennapos kihívásaihoz (HVG Könyvek)

A programon Balogh Fruzsina, a Kapcsolódó Nevelés Egyesület elnöke és a módszer oktatója azt járja körül, milyen új perspektívát ajánl a könyv a korábbi, büntetés-jutalmazás alapú gyermekneveléssel szemben, és sok gyakorlati tanács is elhangzik majd.
 
Kapcsolódó Nevelés
  

„A legtöbben olyan nagy, tiszta eszmékkel vágunk bele a gyereknevelésbe, mint a feltétel nélküli szeretet, az elfogadás, a tisztelet és a kölcsönös bizalom. Aztán amikor a másfél éves totyogónk üvöltve leveti magát a földre, mert nem eheti meg a kutyakaját, vagy a gyerekeink az asztalnál ölre mennek az utolsó szelet tortáért, akkor csak vakarjuk a fejünket, hogy hogyan is néz ki ilyenkor a feltétel nélküli szeretet meg a tisztelet és az elfogadás a gyakorlatban…”
Ez a könyv ezekre a kérdésekre ad bevált, működő válaszokat empatikus és gyakorlatias tanácsok és rengeteg valódi történet segítségével. Nélkülözhetetlen útmutató szülőknek és szakembereknek arról, miként építhetnek és ápolhatnak mély kapcsolatokat a gyerekekkel, és miként tudják a konfliktusokat szeretetteljesen feloldani.

 
Ajánló:
Kapcsolódó Nevelés
A kötetről a kiadó honlapján